Fondation
Folon

Uw evenement

De Stichting Folon ontvangt u ook voor de organisatie van conferenties, seminaries, recepties en andere bijeenkomsten in een van de pas gerestaureerde ruimtes van de oude boerderij. Deze polyvalente zaal met authentieke charme bevindt zich op de eerste verdieping van de hoeve.

salle

• Infrastructuur

nombre-dans-salle

• Voor de organisatie van business evenementen, bedrijfsnocturnes, contacteer Laura Vasquez
    info@fondationfolon.be     –     02/653.34.56
  • Voor catering bestaan er verschillende formulas.
  • Uitrusting huren : Scherm, retroprojector, flipchart, kunnen ter beschikking gesteld worden.

Museum

De zalen van het museum kunnen onder zeer precieze voorwaarden ter beschikking worden gesteld van privé-initiatieven. Na het bezoek kan een receptie worden georganiseerd in de polyvalente zaal van de Stichting Folon, in de “Taverne de l’Homme Bleu” of in het kasteel van Terhulpen.

Taverne © Fondation Folon 001.JPG5

Infos:  Laura Vasquez  –  info@fondationfolon.be