COVID-19

Om er voor te zorgen dat uw bezoek in de best mogelijke en veilige omstandigheden kan verlopen en om de afstand van 1,5 m te handhaven, zijn er in het museum sanitaire maatregelen getroffen en is er een bewegwijzerd parcours uitgezet. Wij vragen u deze aanbevelingen (pictogrammen) op te volgen.

Reserveren is verplicht (online en telefonisch).

HOE KOOP JE EEN TICKET?

We moedigen bezoekers aan om hun tickets online te reserveren, via deze kalender:

Laden in uitvoering …

NA UW BEZOEK

Het team heeft een scala aan informatief en ludiek materiaal en activiteiten uitgewerkt: spelletjes, leerrijke boekjes, een kaart van het gebied, wandelingen en quiz. Hierbij dienen de veiligheidsmaatregelen, zoals social distancing, uiteraard gerespecteerd te worden.

 

WELKE MAATREGELEN GELDEN TIJDENS MIJN BEZOEK?

Om een ​​veilig en aangenaam bezoek voor alle bezoekers te kunnen garanderen, vragen om de volgende maatregelen in acht te nemen:
– Er is een tijdvak met quota opgesteld om het aantal bezoekers evenredig over de dag te verspreiden. Respecteer het tijdvak dat u aanduidde bij het boeken.
– De route is bewegwijzerd, in de vorm van een wandeling door het museum. Houd u er alstublieft aan.
– Binnen het museum gelden regels voor sociale afstand. Bezoekers worden verzocht een afstand van 1,5 m aan te houden.
– Afhankelijk van de grootte van de zalen worden er meer of minder mensen gelijktijdig toegelaten. (Het max. aantal wordt bij de ingang van elke zaal vermeld.)
– Gelieve uw bagage te beperken, gezien de garderobe niet gebruikt mag worden. Grote tassen zijn sowieso verboden in het museum.
– Het sanitair en andere kwetsbare plekken (handgrepen, deuren) worden regelmatig schoongemaakt.
– Bij de museumreceptie, in het tweede deel (beeldenzaal), bij de uitgang (artshop) en in de toiletten worden hydroalcoholische gels ter beschikking gesteld.