COVID-19

Het Covid Safe Ticket (CST) is verplicht vanaf 16 jaar (exclusief schoolkinderen).

Om er voor te zorgen dat uw bezoek in de best mogelijke en veilige omstandigheden kan verlopen en om de afstand van 1,5 m te handhaven, zijn er in het museum sanitaire maatregelen getroffen en is er een bewegwijzerd parcours uitgezet. Wij vragen u deze aanbevelingen (pictogrammen) op te volgen.

Reserveren is verplicht (online en telefonisch).

HOE KOOP JE EEN TICKET?

We moedigen bezoekers aan om hun tickets online te reserveren, via deze kalender:

Laden in uitvoering …

Indien het u niet lukt om online te reserveren, kunt u dit telefonisch of ter plaatse op kantoor.
Er is een tijdvak opgesteld om het aantal bezoekers over de dag te verdelen. Bij het kopen van een online ticket moet u een tijd aanduiden. Respecteer deze gekozen tijd.

NA UW BEZOEK

Het team heeft een scala aan informatief en ludiek materiaal en activiteiten uitgewerkt: spelletjes, leerrijke boekjes, een kaart van het gebied, wandelingen en quiz. Hierbij dienen de veiligheidsmaatregelen, zoals social distancing, uiteraard gerespecteerd te worden.

Geniet van uw bezoek en vervolg daarna uw reis op Facebook, Instagram en Youtube.

 

WELKE MAATREGELEN GELDEN TIJDENS MIJN BEZOEK?

Om een ​​veilig en aangenaam bezoek voor alle bezoekers te kunnen garanderen, vragen om de volgende maatregelen in acht te nemen:
– Er is een tijdvak met quota opgesteld om het aantal bezoekers evenredig over de dag te verspreiden. Respecteer het tijdvak dat u aanduidde bij het boeken.
– De route is bewegwijzerd, in de vorm van een wandeling door het museum. Houd u er alstublieft aan.
– Binnen het museum gelden regels voor sociale afstand. Bezoekers worden verzocht een afstand van 1,5 m aan te houden.
– Afhankelijk van de grootte van de zalen worden er meer of minder mensen gelijktijdig toegelaten. (Het max. aantal wordt bij de ingang van elke zaal vermeld.)
– Gelieve uw bagage te beperken, gezien de garderobe niet gebruikt mag worden. Grote tassen zijn sowieso verboden in het museum.
– Het sanitair en andere kwetsbare plekken (handgrepen, deuren) worden regelmatig schoongemaakt.
– Bij de museumreceptie, in het tweede deel (beeldenzaal), bij de uitgang (artshop) en in de toiletten worden hydroalcoholische gels ter beschikking gesteld.
– Het dragen van een masker is verplicht vanaf 6 jaar.