Apparaat tegenover COVID-19

Haal deze zomer een glimlach bij de Fondation Folon: beleef een poëtische ervaring, ga er even tussenuit in een creatieve workshop en haal wat frisse lucht in het prachtige Regionale Solvay Park!

Om uw bezoek onder de beste gezondheids- en veiligheidsomstandigheden te garanderen, zijn in het museum sanitaire voorzieningen en een bewegwijzerd circuit opgezet. We vragen u deze aanbevelingen te volgen: pijlen, markeringen op de grond en pictogrammen.

Reserveren is verplicht (online en telefonisch). De artshop is ook open.

HOE KOOP JE EEN TICKET?

We moedigen bezoekers aan om hun tickets online te kopen, indien mogelijk via deze kalender:

Chargement en cours…

Als u geen kaartje online kunt kopen, kunt u telefonisch of ter plaatse op kantoor boeken.
Er is een uurmeter opgesteld om het aantal bezoekers over de dag te verdelen. Bij het kopen van een online ticket wordt u gevraagd een tijd te kiezen. Respecteer de gekozen tijd.

NA UW BEZOEK

Het team heeft een reeks informatieve en speelse ondersteuningen en zomeractiviteiten voorbereid: kaart van het gebied, wandelingen, artistieke workshops, … waarmee u uw bezoek volledig kunt ervaren en meer kunt leren over de kunstenaar en zijn museum, gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, het prachtige Solvay-park.

De wandelingen en spelletjes die in het park worden aangeboden en de artistieke ateliers moeten hetzelfde afstandsadvies respecteren (1m50).

Vervolg de reis op de Facebook, Instagram en YouTube accounts van de Stichting.

WAT ZIJN DE MAATREGELEN OM TE VOLGEN TIJDENS MIJN BEZOEK?

Om een ​​veilig en aangenaam bezoek voor alle bezoekers te garanderen, vragen we dat de volgende maatregelen in acht worden genomen:
– Er is een uurmeter met quota opgesteld om het aantal bezoekers over de dag te verdelen. Respecteer het gekozen schema bij het boeken.
– De route is bewegwijzerd, in de vorm van een wandeling door het museum. Houd u er alstublieft aan.
– Binnen het museum gelden regels voor sociale afstand. Bezoekers worden verzocht een afstand van 1,5 m aan te houden.
– Afhankelijk van de grootte van de kamers worden er meer of minder mensen tegelijk geaccepteerd. (Het te respecteren nummer wordt vermeld bij de ingang van elke kamer.)
– We vragen u om niet onnodig te laden omdat de garderobe tijdelijk wordt verwijderd en grote tassen in het museum verboden zijn.
– Het sanitair en andere kwetsbare plekken (handgrepen, deuren) worden regelmatig schoongemaakt.
– Bij de museumreceptie, in het tweede deel (beeldenkamer), bij de uitgang (kunstwinkel) en in de toiletten worden hydroalcoholische gels ter beschikking gesteld.
– Het dragen van een masker is verplicht vanaf 12 jaar.