BEDRIJVEN

Team Building

Van top tot wortel

Na een bezoek van het museum wordt de groep in teams ingedeeld. Elk team ontvangt een strook aquarelpapier. Samen maken de deelnemers van het eerste team een boom. Die van het tweede team maken de wortels. Elke deelnemer vertegenwoordigt een tak of een wortel met zijn specifieke eigenschappen. Eenmaal samengebracht wordt het een gemeenschappelijk werk: een boom die symbool staat voor het unieke karakter, de verscheidenheid en de originaliteit van de onderneming.

RONDLEIDINGEN

Een rondleiding met een enthousiaste gids maakt van elk tentoonstellingsbezoek  een bijzondere ervaring.

bedrijfsnocturnes

Na uw bezoek aan het museum kan op reservering een receptie worden georganiseerd in de ontvangstruimte van de Fondation Folon.

Polyvalente zaal

Na het bezoek kan een receptie worden georganiseerd in de Polyvalente zaal van de Stichting Folon

Infrastructuur

Scherm, retroprojector, en flipchart kunnen ter beschikking gesteld worden.

Contact
Voor de organisatie van business evenementen, bedrijfsnocturnes, contacteer Laura Vasquez: