Bij de tentoonstelling hoort een boek van 144 pagina’s met een honderdtal illustraties dat het thema verder uitdiept Magritte. Folon. De poëziefabriek. Beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Een gezamenlijke uitgave van uitgeverij Racine, de Koninklijke Musea voor Schone kunsten en de Fondation Folon. Auteurs: S. Angelroth, I. Douillet-de Pange, M. Draguet en M. Godet. 27,95€. ISBN: 978-2-39025-2-672.

Curatoren Fondation Folon: Stéphanie Angelroth, directrice & Isabelle Douillet-de Pange, curator. Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België: Sarah Van Ooteghem, conservator van de collectie werken op papier moderne kunst (19de-21ste eeuw) & Francisca Vandepitte, conservator moderne kunst.

Een tentoonstelling van het Magritte Museum in samenwerking met de Fondation Folon, in het kader van “100 jaar Surrealisme”.