PARTNERS

Met de steun van

Wallonie
CGT
Le Brabant Wallon
Destination BW
Delen Private Bank
La 1ère
Musiq'3
Le soir
Soir Mag
tvcom
MuseumPassMusées
Marmaille&Co
Daler Rowney
Canson
Blockx
Bienvenue Vélo
Dolce La Hulpe Brussels

PARTNERS

Kent u de Stichting Folon? Haar bijzondere museum? Haar rijke collectie? Haar dynamische programmering en haar groeiende uitstraling? Wil u daar deel van uitmaken door bij te dragen aan de kwaliteit van haar activiteiten: tijdelijke tentoonstellingen, workshops, evenementen?

Wij luisteren naar uw project en kunnen samen met u nadenken over de geschikte partnerformule.

ONZE PARTNERS WETEN HET...

ZICHTBAARHEID
Door hun actie leveren ze het concrete bewijs van hun betrokkenheid aan de bezoekers, de pers, de instellingen en andere partners.

VOORDELEN
Dankzij hun partnership genieten ze specifieke voordelen: zichtbaarheid op onze fysieke dragers (affiches, flyers, brochures, advertenties, zeiltjes, totems, roll-up banners) en onze digitale media (internetsite, infobrieven), deelname aan evenementen, gratis inkom in het museum en bij evenementen, gebruik van originele infrastructuur voor hun eigen activiteiten.

 

EEN AANGEPAST PARTNERSCHIP
Of u nu een partner bent voor een enkel project (bijdrage aan de restauratie van een werk of verwerving ervan, wetenschappelijk onderzoek, organisatie van een evenement of presentatie van een tentoonstelling) of eerder voor een langere tijd, we zullen samen een geschikte partnershipformule vinden.

CONTACT
Kom gerust langs bij de Stichting, het museum en de uitzonderlijk mooie omgeving, neem contact op met onze partnerverantwoordelijke: Pascale Bourdinon
p.bourdinon@fondationfolon.be

Vrienden van de Stichting

Wil u weten hoe u Vriend, Erelid of Beschermend lid van de Stichting Folon wordt?

Als u lid wordt van de Vriendenkring geniet u niet alleen van veel voordelen, maar draagt u ook bij aan de ontwikkeling van de artistieke, culturele en pedagogische activiteiten van de Stichting Folon.

Zo kunt u mee zorgen voor:

DE BEWARING VAN HET PATRIMONIUM dat werd nagelaten door Folon (restauratie of verwerving van kunstobjecten, publicaties)

DE UITBREIDING VAN DE PROGRAMMERING (tijdelijke tentoonstellingen, culturele en artistieke activiteiten, evenementen)

DE ONTWIKKELING VAN EDUCATIEVE PROJECTEN

DE VERBETERING VAN HET ONTHAAL VAN PERSONEN MET EEN BEPERKING (toegankelijkheid, uitbouwen van ruimtes voor multisensoriële ervaringen, aanpassing van het parcours voor slechtzienden en blinden)

DE ONTWIKKELING VAN DE RESEARCH en het opzetten van een uniek archiveringscentrum

 

 

Giften en legaten

Giften, zowel eenmalige als permanente, van welk bedrag ook, zijn een aanmoediging om onze missie voort te zetten. Vanaf een bedrag van 40 € zijn de giften fiscaal aftrekbaar, of ze nu gegeven worden door een fysieke of een morele persoon, en u wordt tegelijk lid van de Vrienden van de Stichting Folon.

U kunt ook een legaat schenken.

CONTACT
Pascale Bourdinon
p.bourdinon@fondationfolon.be