BEZOEK ONS

MOMENTEEL IS RESERVEREN IS VERPLICHT!

Beste bezoeker,

We verwelkomen u graag op de Fondation Folon!

Om een veilige bezoekomgeving voor iedereen te kunnen voorzien, vragen we u momenteel om elk individueel bezoek op voorhand te reserveren.

Dit kan zowel online, via de kalender hiernaast, als telefonisch op het nummer: 02/653 34 56.
Om te zorgen dat de regels van social distancing gerespecteerd kunnen worden, wordt er gewerkt met tijdvakken van 30 minuten. Binnen een tijdvak wordt slechts een beperkt aantal bezoekers toegelaten.

Het dragen van een masker binnen het museum is verplicht vanaf 12 jaar.

Groepen kunnen enkel per e-mail reserveren via het adres: info@fondationfolon.beGezien het aantal beschikbare tickets beperkt is, kan u niet online reserveren.

Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen tot maximaal 25 personen.

Bedankt voor uw begrip,
Het Fondation Folon-team.

Laden in uitvoering …

Elke online-reservering kan kosteloos geannuleerd worden. Uw creditcard dient enkel als waarborg; uw rekening wordt in geen geval gedebiteerd. Betalen kan alleen maar ter plaatse, bij de receptie van het museum.

BRADERIE TERHULPEN – TOEGANKELIJKHEID
Beste bezoekers, op zaterdag 19 en zondag 20 september organiseert de gemeente Terhulpen het weekend ‘Consumeer Terhulpen’. Het centrum wordt daarbij afgesloten voor alle verkeer.
De toegang tot de Fondation Folon is enkel mogelijk via Waterloo (afrit 27 van de Oostelijke Ring) of via de Drève Richelle en de Chaussée de Louvain.

Reservatie

Reserveren verplicht voor groepen vanaf 10 personen en rondleidingen:

Di. > vrij.
09:00 > 14:00

Het museum van de Fondation Folon is toegankelijk voor mensen met een beperking, de ruimte voor tijdelijke tentoonstellingen helaas niet. Hulphonden zijn toegelaten.

OPENINGSUREN

09:00 > 17:00 | Di. > vrij.
10:00 > 18:00 | Za. & zo.
10:00 > 18:00 | Feestdagen

Gesloten :
Maandag (ook indien het een feestdag betreft)
24|12 & 25|12   Kerstmis
31|12 & 01|01   Nieuwjaar

Een bezoek aan het museum neemt anderhalf uur in beslag, een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling één uur.

Toegang

Hoeve van het Kasteel van Terhulpen
Drève de la Ramée 6A  GPS:N°1
1310 Terhulpen